Fes-te'n Soci


Fes-te’n soci

Participa anima’t, t’informaren dels diferents avantatges que podràs gaudir  i t’emportaràs la nostra samarreta promocional. Aquestes son les nostres vies de contacte, www.masquefatrail.com, correu electrònic masquefatrail@gmail.com i pagina de Facebook Masquefa Trail , ens posarem el més aviat possible en contacte per donar-te’n tota l’atenció necessària.

La dinàmica de l’entitat, no es un altre que esser una plataforma per  intercanviar experiències relacionades amb el mon de l’esport en les diferents  modalitats del runnig , caminar i vehicular  a tots aquells que vulguin compartir les seves.


Avetatges

Vagi per davant que el principal avantatge de pertànyer a Masquefa Trail, és compartir experiències, entrenos, caminades i intentar ser participatiu en totes aquelles activitats i continguts que es vagin exposant.

El nostre principal objectiu, és crear una plataforma on tots els amants d'aquest esport que és córrer o caminar a l'aire lliure, comparteixin el que fan en els seus entrenaments, en les seves sortides, durant les seves vacances, que aquells reptes que es marquen com a objectiu, per petits o grans que siguin aquests, els comparteixin oferint als altres la possibilitat de conèixer diferents rutes i llocs on entrenar o visitar.

Gràcies a comptar amb l'ús de les noves tecnologies, podem de forma senzilla, penjar la imatge d'un clarejar mentre fem running o caminem estant de vacances fins a l'ascensió a un bec. Captar i compartir el moment de l'arribada en tu primera cursa de qualsevol de les poblacions que hi ha a la nostra comarca o la que faci cent. No es tracta de fer el repte més gran ni millor si no de compartir d'una forma natural allò que considerem és d'interès.

El poder comptar amb un ampli grup d'associats, estem segurs ens va a facilitar, adquirir productes relacionats amb aquest món de l'esport a millors preus. Hem contactat amb diferents empreses i podem oferir descomptes importants en fisioteràpia, estem en tràmits amb una clínica privada, que al principi ens facilitarà un preu assequible per a una revisió mèdica amb prova d'esforç, també amb un nutricionista esportiu, i seguim treballant per aconseguir descomptes en altres sectors com l'alimentós, roba esportiva etc..,

Aquest escenari també és nou per a nosaltres però a la nostra Web us mantindrem informats i davant qualsevol dubte t'atendrem personalment per poder orientar-te de la millor manera possible