Història


 


Historia i Fundació 

Ens remuntem  a l’octubre del 2013.

Un grup d’esportistes de lleure, amb inquietuds de diverses modalitats esportives, però amb una passió  comú per la practica del Trail running,  varem rumiar la possibilitat de crear una associació al nostre poble per la pràctica d’aquest meravellós esport en companyia i compartir les nostres experiències amb la resta d’esportistes que de manera individual practiquen el running i caminen a Masquefa.

Per posar en marxa aquesta idea, varem contactar amb el Centre Excursionista  Anoia a través del qual, i després d’un munt de reunions i debats per formar part com a secció del mateix club, un temps més tard (al juliol de 2014) es va decidir endegar el projecte en solitari.

Agraïm el compromís,  la empenta, el treball i el recolzament que el Jordi Sangrà president del centre excursionista Anoia ens va obsequiar durant tot aquest temps.

Carta de l'Associacío Alma a Masquefa Trail.

En la història mes recent, Masquefa Trail col-labora amb la associacio ALMABenvolgut Manolo,

Em poso en contacte amb tu, per agrair-te molt sincerament a tu i a totes les persones que formen part de Masquefa Trail haber pensat amb la nostre associació a l'hora d'organitzar la Nit en Blanc, la cual va ser un gran exit i us volem felicitar.

T'adjunto una petita carta adreçada a tots vosaltres.

Qualsevol cosa que nosaltres puguen fer, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Una gran abraçada,

Xavier Francès


Masquefa , 1 d´agost 2015

Per Masquefa Trail:

L’Associació Alma vetlla per la protecció i el respecte a les persones amb discapacitat intel·lectual i vol contribuir a millorar la seva qualitat de vida, potenciar les seves capacitats, evitar situacions de desemparament, i sensibilitzar la societat.

El nostre gran objectiu és que els nens i nenes de Masquefa que pugin tenir alguna discapacitat intel·lectual és puguin integrar dins del seu poble que és el seu entorn, a on ells es senten segurs; coneixen els seus veïns, amics i companys, i a on ells poden desenvolupar-se i ser feliços.

 La integració passa tant per l´ estudi, lleure i el treball. Per tant, paper clau per l´ integració de les persones amb discapacitat són les famílies , l´escola , les associacions com l´Esplai o la vostre ; Masquefa Trail, sensibilitzades amb aquest engrescador objectiu de que tots som únics i que de les diferencies de cadascun aprenem i som millors.

 Agrair-vos de tot cor, la vostre col.laboració , haver pensat amb nosaltres quan vàreu organitzar la Nit en Blanc demostra un cop més de que sou més que persones sou amics amb grans cors.

 Moltes gràcies a tots. Associació Alma