Información de la Cursa

Diumenge 21 d’octubre es va celebrar la IV edició de la Trail Tres Fonts


 Aquest any amb nous serveis per els corredors, per   completar un gran cap de setmana esportiu a Masquefa.

La Trail Tres Fonts es desenvolupa dintre d’un espai cultural, familiar i esportiu. Dissabte el corredor de Ultra Trails Juan María Jiménez ens va donar una conferencia sobre la fatiga  i va incidir en aquells aspectes que fan un corredor de muntanya mes complert. Diumenge vàrem donar el tret de sortida amb un cartell espectacular de corredors, el fins ara guanyador de dos edicions 2016 i 2017 Xavi Paniello va cedir el seu lloc malgrat completar una gran cursa  al  Andreu Simó, actual guanyador de curses de muntanya de mitja i llarga distancia, es va imposar amb un temps de vertigen poc més de 48 minuts, davant del meritori segon Joc del Pol Rodríguez que amb un temps de 49 minuts va demostrar el seu gran estat de forma. Pedro López del Team segur Artic va arrodonir el podi amb una gran cursa, on més de 40 corredors van baixar de l’hora en una cursa tècnica de gairebé 12 Km.


    

La festa estava servida amb un ambient familiar i festiu que durant tot el matí va acompanyar el esforç dels participants. Volem agrair la col·laboració de totes les entitats que confien en la gestió d’aquets club recolzat per més          de 150 voluntaris.

Mes de 75 poblacions van estar presents representades a la cursa, atletes vinguts de Mallorca, Valencia, Naquera o Lurate Caccivio Italia, Blanes i un llarg etc... son la mostra de la expansió i creixement de la Trail Tres Fonts, que va tancar inscripcions un mes abans de la data.

Des de avui ja treballem amb noves iniciatives sorgides durant la preparació d’aquesta edició i convidem a tots a estar atents al número de places limitades per la propera edició que obrirà inscripcions el mateix 15 de juliol com cada any.



IV Trail Tres Fonts 2018

Trail de muntanya sense un gran desnivell, però per la seva orografia i tipus de terreny es tracta d’un recorregut ràpid, tècnic i exigent, això si tant com tu ho vulguis. Per dinamitzar la cursa hem variat 

el recorregut, amb un traçat més tècnic i “exigent” però força més bonic. La cursa comença amb un primer sector de pista progressiva 3’5km que evitarà embussos fins arribar Can Bonastre. Allà un primer corriol tècnic amb pujades i baixades ens endinsarem en un petit bosc molt característic que ens conduirà fins l’església Romànica de Sant Pere  

passant a prop de la font del violí on estarà el primer avituallament km  5’5. Farem una baixada tècnica molt curta per agafar una riera molt bonica fins a la mateixa Font de Violí, allà agafarem aire i la darrera pujada de caminar 300 metres que desemboquen en una pista ràpida passant per les ruïnes de can Ocata que ens deixarà a peus de Can Cartró en un darrer 

i bonic corriol que gaudireu a pesar de portar 10km a les cames, a partir d’aquí darrers 2.800 metres amb la ja famosa arribada on l’ambient i ànims del públic us farà volar i sentir-vos orgullosos del vostre rendiment i la vostra participació.

Amb la Cola-boració el Exc. Ajuntament de Masquefa